1 - 3 75 - 224
Baron R. de Vironlaan 107-115
Vanaf: € 265.000

Een architecturaal ontwerp met persoonlijkheid.

Wij renoveren het oude postgebouw en creëren een project met een karaktervolle eigen identiteit. Gelegen op de  voormalige oprijlaan naar het kasteel, de Baron de Vironlaan, is project Den Baron het toonbeeld van wonen met prestige..

Den Baron bestaat uit 3 woningen, 7 appartementen en 1 handelsruimte. Er is een ruime keuze uit één- twee of drieslaapkamer appartementen.

Er zijn individuele garages en autostaanplaatsen die met een lift bereikbaar zijn.

Den Baron wordt een UNIEK project waar de klanten op de eerste plaats komen.

Meer info
3 144
Woonerf Marktweggel
Vanaf: € 278.750 NIEUWE PRIJS

Schepdaal centrum, een aangename combinatie van rust en bruisend dorpsleven, dorp en platteland. Te midden van dit centrum werd een woonerf gecreëerd.

Hier staat nog één duplex appartement te koop.

Nieuwbouw duplex met 3 zeer ruime slaapkamers, volledig ingerichte open keuken met Amerikaanse koelkast. Duplex heeft een badkamer voorzien van dubbele lavabo en ruime inloopdouche.

2 wc's en eveneens 2 bergingen. Groot en aangenaam zuid-west gericht terras.

 

Oppervlakte: 144m2

Volledig instapklaar!

 

Mogelijkheid tot aankoop van een garage.

 
Meer info
Vanaf: € VERKOCHT

Schepdaal centrum, een aangename combinatie van rust en bruisend dorpsleven, dorp en platteland. Te midden van dit centrum wordt ons nieuw project opgetrokken ‘Marktstraat 26’.

De beschermde gevel wordt gerestaureerd en het gebouw wordt voorzien van een moderne toets.

Er komen 3 zeer ruime appartementen en 1 duplex appartement, telkens met aangename terrassen en een mooie gemeenschappelijke tuin.

Wij zetten in op energie en bekijken samen met u graag de mogelijkheid om uw toekomstig appartement Bijna Energie Neutraal te maken.

SPIJTIG, MAAR DEZE ZIJN REEDS ALLEMAAL VERKOCHT

Meer info