Scroll

Blog

Bloeiende initiatieven voor meer biodiversiteit

Ongetwijfeld dรฉ grootste troef van Den Tuin Van Aalst, een nieuwbouwproject met 15 appartementen en een handelsruimte, is de grote collectieve tuin midden in de stad Aalst. De aanwezigheid van verschillende soorten struiken, bomen, bloemen en waterpartijen zorgen voor een biodiversiteitsboost en voor een gezonde leefomgeving. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het zonneterras of in de schaduw van de bomen.

In Den Tuin Van Aalst vertoef je in een oase van rust !

Autoluw, maar toch bereikbaar

De woningen in project Waterjuffer te Dilbeek en Steenbakkerij te Geraardsbergen zijn rustig gelegen in een doodlopende verkaveling. Een ideaal vertrekpunt voor een wandeling of fietstocht in de natuur maar tegelijk de perfecte uitvalsbasis voor woon-werkverkeer naar grootsteden.

Vanuit het project Den Tuin Van Aalst ben je op wandelafstand van de Aalsterse Grote Markt terwijl openbaar vervoer vlakbij is en de opritten naar autosnelwegen richting Gent en Brussel op een boogscheut liggen. Een thuishaven voor mensen die willen genieten van beide werelden.

Bij deze projecten domineert het groen en heeft de auto slechts een bijrol. Toch is de auto voor veel mensen niet meer weg te denken en daarom worden steeds een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen voorzien bij onze woningen en appartementen. Steeds meer mensen rijden met een elektrische wagen of zullen binnenkort overschakelen. Al onze woningen en appartementen zijn nu al op voorbereid op de installatie van laadpalen.