Scroll

DE 3 PIJLERS

Altijd gedroomd van een appartement of woning volledig naar eigen smaak? Beetje terughoudend om er zelf aan te beginnen? Wij bieden u de PERFECTE oplossing.

Bato ONTWERPT!

Wij gaan actief op zoek naar ideaal gelegen bouwgronden of te renoveren gebouwen. Ons ontwerpteam werkt met hart en ziel aan alle projecten. Wij tekenen samen met de architecten aan de plannen en hertekenen tot we 100% tevreden zijn. Wij ontwerpen voor U alsof het voor ONS is.

Bato BOUWT!

Wij zijn onze eigen aannemer, werken met kwalitatief personeel en gaan op zoek naar betrouwbare onderaannemers uit eigen streek. Ons personeel krijgt meermaals per jaar opleidingen en is volledig mee met de laatste evoluties, dit van metsen tot energiezuinige maatregelen. Wij bouwen voor U alsof het voor ONS is.

Bato VERKOOPT! 

Wij zijn uw aanspreekpunt en verkopen onze projecten met vakkennis. Flexibiliteit en inspraak dragen wij hoog in het vaandel. Wij garanderen een zeer ruime keuze in afwerkingsmaterialen en denken samen met de klant na over de ideale indeling van zijn/haar droomappartement of droomwoning. Wij verkopen aan U, maar u bent voor ons meer dan een koper, U bent de toekomstige eigenaar van uw droompand!

VISIE & WAARDEN

BATO is sinds 1996 actief in de bouwsector. Gegroeid vanuit een algemene bouwonderneming met kleinschalige appartementsbouw, woningbouw en renovatie behoort BATO na meer dan twintig jaar tot één van de meest toonaangevende bouwbedrijven in het Pajottenland.

Meer dan een kwart eeuw aan kennis, expertise en vaardigheden. Het bedrijf werd doorgegeven van vader op zoon en daarmee ook zijn kenmerkende waarden.

 

BATO is een familiaal bedrijf waar op een collegiale manier wordt gebouwd, samen met de klant, aan innoverende en kwalitatieve woonprojecten in eigen streek!”

 

Samen met BATO kiest U voor:

  • Kwaliteit en persoonlijke begeleiding

  • Creativiteit & flexibiliteit

  • Vakbekwaamheid  


Bij BATO bent u in goede handen!

HISTORIEK

1996:    Bouwbedrijf BATO wordt opgericht door Bart en Tony Spapens

1998:    Bouw van de eerste meergezinswoning

2007:    Tom, de zoon van Tony start als jobstudent en groeit al snel door tot medezaakvoerder

2010:    Realisatie van de 100e woonentiteit

2014:    Kevin Spapens neemt de fakkel over van zijn vader Bart

2015:    Start van Woonerf Marktweggel, het tot op heden grootste woonproject binnen het bedrijf

2017:    Dirk Evenepoel wordt medezaakvoerder

2018:    Bato start met zijn eigen verkoop afdeling

2019:    Tony gaat op pensioen bij BATO

ons team

BATO Team.

Contacteer ons verkoopteam

Laat u adviseren door onze bouwprofessionals.