BATO is een familiaal bedrijf

waar op een collegiale manier wordt gebouwd,

samen met de klant, aan innoverende en kwalitatieve

woonprojecten in eigen streek!”

Bato is sinds 1996 actief in de bouwsector. Gegroeid vanuit een algemene bouwonderneming met kleinschalige appartementsbouw, woningbouw en renovatie behoort Bato na meer dan twintig jaar tot één van de meest toonaangevende bouwbedrijven in Schepdaal (Dilbeek) en het ruimere Pajottenland.

Van renovatiewerken tot nieuwbouwwoningen, van ruwbouw tot sleutel-op-deur,… Bato heeft de expertise in huis.

Vandaag de dag richt Bato zich voornamelijk op het realiseren van eigen projecten. Van het aankopen van de grond tot het verkopen van sleutel-op-deur appartementen en woningen waarbij steeds wordt gestreefd naar het creëren van mooie woonentiteiten die perfect passen in hun omgeving en waarin het heerlijk vertoeven is.

U kunt Bato alle aspecten van het bouwtraject toevertrouwen. Vanaf het zoeken naar een terrein en het aanvragen van de nodige vergunningen tot het opvolgen van de onderaannemers. U handelt met één firma en dat spaart tijd, kosten en zorgen! Bij Bato hebt u steeds een zeer grote vrije keuze aan afwerkingsmaterialen, dit is meer dan ooit ons handelsmerk.

Bouwen in vertrouwen is al meer dan 20 jaar de fundamentele pijler van het bedrijf. Dit vertrouwen wordt elke dag opnieuw verdiend door onze ervaren vakmensen die zich inspannen om een hoogstaande kwaliteit en service te verzorgen. Onze referentielijst van meer dan 240 woonentiteiten is het resultaat van deze kernwaarde binnen het bedrijf.

Groepsfoto2

 

 

Bato op facebook