NV Bato is sinds 1996 actief in de bouwsector. Gegroeid vanuit een algemene bouwonderneming met kleinschalige appartementsbouw, woningbouw en renovatie behoort NV Bato na twintig jaar tot één van de meest toonaangevende bouwbedrijven in Schepdaal (Dilbeek) en het ruimere Pajottenland. Van renovatiewerken tot nieuwbouwwoningen, van ruwbouw tot sleutel-op-deur,… van alles heeft NV Bato de expertise in huis.

Vandaag de dag richt NV Bato zich voornamelijk op het realiseren van eigen projecten. Van het aankopen van de grond tot het verkopen van sleutel-op-deur appartementen en woningen waarbij steeds wordt gestreefd naar het creëren van mooie woonentiteiten die perfect passen in hun omgeving en waarin het heerlijk vertoeven is.

U kunt NV Bato alle aspecten van het bouwtraject toevertrouwen. Vanaf het zoeken naar een terrein en het aanvragen van de nodige vergunningen tot het opvolgen van de onderaannemers. U handelt met één firma, en dat spaart tijd, kosten en zorgen!

Bouwen in vertrouwen is al 20 jaar de fundamentele pijler van het bedrijf. Dit vertrouwen wordt elke dag opnieuw verdiend door onze ervaren vakmensen die zich inspannen om een hoogstaande kwaliteit en service te verzorgen. Onze referentielijst van meer dan 200 woonentiteiten is het resultaat van deze kernwaarde binnen het bedrijf.

Groepsfoto2