Scroll

Projectgronden

Het Pajottenland en omstreken

Projectgronden

Beschrijving

๐๐‘๐Ž๐‰๐„๐‚๐“๐†๐‘๐Ž๐๐ƒ๐„๐ ๐†๐„๐™๐Ž๐‚๐‡๐“
๐€๐š๐ง๐ค๐จ๐จ๐ฉ ๐จ๐Ÿ ๐ซ๐ฎ๐ข๐ฅ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐ฎ๐ฅ๐ž๐ฌ
Bezit u een bouwgrond of bestaand gebouw, waarop minstens 4 woonentiteiten (appartementen, (gekoppelde) woningen, woonerf โ€ฆ) kunnen gerealiseerd worden en u wil deze verkopen?
Dan horen we dat graag! Als projectontwikkelaar zijn wij altijd op zoek naar nieuwe projectgronden in en rondom het Pajottenland.
Gaat het om een verlaten industrieel gebouw? Een vervallen hoeve? Een onbebouwde bouwgrond? Wij zijn geรฏnteresseerd om samen met u in gesprek te gaan.
Wenst u niet zomaar uw eigendom te verkopen maar zelf een project te realiseren op die begeerde ligging, in samenwerking met een gevestigde bouwpromotor?
Hebt u al eens gedacht aan een vastgoedruil zonder daarbij zelf uw kostbare tijd en energie te moeten investeren? Een vastgoedruil waarbij u naar wens de keuze maakt uit enkele appartementen in de nieuwe residentie, volledig afgewerkt met hoogstaande materialen en stipt op tijd opgeleverd, gekoppeld aan een sluitende bankgarantie?
Bouwen in vertrouwen is al meer dan 24 jaar de fundamentele pijler van ons bedrijf. Dit vertrouwen wordt elke dag opnieuw verdiend door onze ervaren vakmensen die zich inspannen om een hoogstaande kwaliteit en service te verzorgen. Onze referentielijst van meer dan 290 woonentiteiten is het resultaat van deze kernwaarde binnen het bedrijf.
Denk er eens over na en bel ons gerust voor een vertrouwelijk gesprek (02 567 24 46) of stuur een mail naar info@batobouw.be

Ligging

Het Pajottenland en omstreken

Contacteer ons verkoopsteam

Laat u adviseren door onze bouwprofessionals.