Scroll

STEENSTRAAT

Steenstraat - Lennik

STEENSTRAAT

Vanaf: € UITVERKOCHT

Beschrijving

Totale vrijheid en ontzorging
Luisteren naar en meedenken met de klant zijn uiterst belangrijk bij onze aanpak. De bouwheer hun eigen ideeën worden verder geconcretiseerd
in samenspraak met de architect van de bouwheren of met een architect die ze zelf het meest geschikt vinden voor de opdracht.
‘A la carte’ staat hier voor totale vrijheid in keuze van materialen en afwerkingen. Een hoge graad van ontzorging wordt bereikt door het perfect op elkaar afstemmen van alle bouwdisciplines via een vast netwerk van onderaannemers.

Design & Build
De bouwheren deden beroep op Bato voor de bouw van hun privéwoonst in het Pajottenland (zie het artikel over P²_Architecten onderaan). Volgens het design & build principe zetten we hier een mooi staaltje van hedendaagse architectuur neer en konden we eens te meer de klanten op elk niveau ontzorgen met een perfect gecoördineerd bouwproces.

Ligging

Steenstraat - Lennik

Contacteer ons verkoopsteam

Laat u adviseren door onze bouwprofessionals.

Wachten op de kerstman?
Niet nodig!

Bij aankoop van een woning of appartement bij BATO krijg je extra afwerkingsbudget cadeau t.w.v. €5000 (incl. BTW)!

Beslis voor 17 december en profiteer van dit cadeau!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Investeren in vastgoed blijft een zeer interessante manier om de waarde van uw geld te behouden en om uw inkomsten, zoals pensioen, op te krikken. Investeren in vastgoed is één van de veiligste en meest rendabele beleggingen die er bestaan.

Wij geven u op deze infoavond heel wat praktische tips voor uw investeringstraject in vastgoed. Deze exclusieve avond mag u niet missen.

Naam