Scroll

Villa Strijland

Strijlandstraat 22

Villa Strijland

Vanaf: € 393.000

Beschrijving

Project VILLA STRIJLAND

Villa Strijland … uw huis voor de toekomst”

Als deelgemeente van Gooik, de parel van het Pajottenland, draait het ook in Strijland om rustig genieten, actief beleven, erfgoed ontdekken, lekker lokaal proeven en ontspannen in de natuur.

BATO bouwt hier voor u 4 landelijke villa’s die tot in de puntjes uitgerust zijn om een maximaal wooncomfort te garanderen. Wij zijn uw aanspreekpunt en dragen flexibiliteit en inspraak hoog in het vaandel.

Wij garanderen een zeer ruime keuze in afwerkingsmaterialen en denken samen met de klant na over de ideale indeling van zijn droomvilla.

Elke villa heeft een zuidgerichte privatieve tuin. Alsook is elke villa voorzien van zonnepanelen met thuisbatterij en gekoppeld aan een NIKO Home Control systeem.

“Energiezuining wonen”  Een geïntegreerd duurzaam systeem … klaar voor de toekomst !

Project VILLA STRIJLAND zet maximaal in op duurzaam en energiezuinig bouwen.
Actief wonen is de toekomst: de combinatie van een goede isolatie, een ventilatie met een minimaal warmteverlies en een energiezuinige verwarming.

Zo bekom je een hoog wooncomfort met een lage energiefactuur. Deze woningen beantwoorden aan de scherpste EPB-normen van vandaag.

Deze installatie maakt gebruik van natuurlijke energiebronnen zoals lucht en zon waardoor je maximale garantie hebt voor een energiezuinige en duurzame woning.
Hierdoor wordt dan ook het jaarlijks energieverbruik tot een minimum beperkt. Een laag E-peil geeft jou daarenboven nog een fiscaal voordeel.

Deze woning is helemaal klaar voor de toekomst !

Kijk hier naar enkele sfeerbeelden

Naambew. opp.badkamersslaapkamerstuin / terras
192 m2 1 3 316 m2
212 m2 1 3 170 m2
197 m2 1 3 170 m2
Woning 4 192 m2 1 3 944 m2

Ligging

Strijlandstraat 22
Metro: 8 km (trein)
Bushalte: 50m
Supermarkt: 100m
School: 100m

Contacteer ons verkoopsteam

Laat u adviseren door onze bouwprofessionals.