Scroll

Blog

๐Š๐Ž๐Ž๐ ๐๐” ๐๐ˆ๐„๐”๐–๐๐Ž๐”๐–
1. Een nieuwbouw is ๐๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ณ๐š๐š๐ฆ, voldoet aan huidige maar ook al aan toekomstige energienormen. Alles is nieuw, dus je hebt geen last van achterstallig onderhoud en je hebt de eerste jaren ๐ฐ๐ž๐ข๐ง๐ข๐  ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ก๐จ๐ฎ๐๐ฌ๐ค๐จ๐ฌ๐ญ๐ž๐ง.
2. Je bespaart op je ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž๐Ÿ๐š๐œ๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ! Door de gebruikte isolatiematerialen, beglazing, warmtepomp, zonnepanelen en zoveel meer zijn nieuwbouwwoningen dermate energiezuinig dat je energiefactuur nagenoeg onbestaande is.
3. ๐‹๐š๐ ๐ž ๐ก๐ฒ๐ฉ๐จ๐ญ๐ก๐ž๐œ๐š๐ข๐ซ๐ž ๐ซ๐ž๐ง๐ญ๐ž: geniet van extra korting op de rentevoet van je hypothecaire lening. Deze korting ontvang je meteen bij aankoop van een energiezuinige woning. Energiezuinige nieuwbouwwoningen zijn de toekomst.
4. In 2023 kan je voor sommige projecten nog genieten van de ๐Ÿ”% ๐๐“๐– regel. ๐๐ž๐ฌ๐ฉ๐š๐š๐ซ op deze manier tot wel ๐Ÿ‘๐ŸŽ.๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ž๐ฎ๐ซ๐จ!
5. Laatste kans om 5 jaar ๐ค๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ง๐  te krijgen op de onroerende voorheffing.
6. Nieuwbouw ๐ฌ๐ญ๐ข๐ฃ๐ ๐ญ ๐ž๐ฅ๐ค ๐ฃ๐š๐š๐ซ ๐ข๐ง ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž: Met het oog op de toekomst doe je hier een zeer goede zet!