Scroll

Blog

Het oude postkantoor in centrum Dilbeek stond al leeg sinds 2013 toen het van de sloop werd gered door projectontwikkelaar Bato. Deze herbestemde het gebouw naar een karaktervol woonproject, boordevol technologie en conform de BENOveren norm.

De slimme inkomhal als collectieve ontmoetingsplaats

Het project dat Den Baron gedoopt werd, telt 3 woningen, 7 appartementen en 1 handelsruimte met individuele garages en autostaanplaatsen. Er komt ook een collectieve ontmoetingsruimte in de inkomhal waar bewoners onderling een overleg kunnen plannen en bezoekers kort te woord staan. Deze ruimte zal eigentijds worden ingericht met onder andere het tijdloze design van Bringme Residential, ook wel de digitale conciërge genoemd, waardoor de bewoners beschikken over een digitale private brievenbus, gemeenschappelijke pakketbussen en een slimme deurbel die koeriers en leveranciers toelaat altijd af te leveren, ook bij afwezigheid.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Investeren in vastgoed blijft een zeer interessante manier om de waarde van uw geld te behouden en om uw inkomsten, zoals pensioen, op te krikken. Investeren in vastgoed is één van de veiligste en meest rendabele beleggingen die er bestaan.

Wij geven u op deze infoavond heel wat praktische tips voor uw investeringstraject in vastgoed. Deze exclusieve avond mag u niet missen.

Naam