Scroll

Wat je zelf doet, doe je meestal beter… Of toch niet? !!!

Denk je eraan om een oude hoeve te kopen en te renoveren? Of wil je investeren in een nieuwbouwwoning? Wat je ook kiest, één ding is zeker: beide opties brengen de nodige uitdagingen met zich mee. Daarom organiseert bouwonderneming BATO op woensdag 17 april om 19u een gratis infoavond rond het thema “Nieuwbouw versus Renovatie” en dat in samenwerking met experts uit de bouwsector, BVS, CIB, NAV en Faba.

 

Wat is beter: een bestaande woning energetisch renoveren tot label D of A of een nieuwbouwwoning kopen? Een dilemma waarover verschillende mythes de ronde doen. En met die hardnekkige mythes wil bouwonderneming BATO komaf maken. Daarom organiseren ze op woensdag 17 april 2024 om 19u een infoavond rond het thema “Nieuwbouw versus Renovatie” en dat in samenwerking met enkele experts uit de bouwsector, BVS, CIB, NAV en Faba.

Welke aanpak is het meest duurzaam, efficiënt en kosteneffectief? Wat zijn de verborgen kosten bij een nieuwbouw? Wat met de energienormen? Hoe maak je een renovatieplan op? Hoe zit het met de fiscaliteit en premies van nieuwbouw en renovaties? Eén voor één vragen die tijdens de infoavond beantwoord zullen worden. Dirk Evenepoel van BATO zal de avond inleiden, waarna architecte Kati Lamens dieper zal ingaan op de praktische overwegingen, financiële implicaties en duurzaamheidsaspecten van beide bouwmethoden. Vervolgens is het tijd voor een debat, waarbij experts Thijs Eeckhaut, Katrien Kempe, Peggy Verzele en Kati Lamens met elkaar in gesprek zullen gaan. Op het einde van de avond volgt nog een Q&A-sessie en een reflectiemoment. Daarbij kan een hapje en een drankje natuurlijk ook niet ontbreken. Het ideale moment om verder te netwerken en de sprekers eventueel vragen te stellen!

Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in via www.batobouw.be/inschrijven want het aantal plaatsen is beperkt!
Voor alle praktische info op een rijtje, klik hier!

 

In samenwerking met de partners: